Lav en madplan

Ved at planlægge dine måltider kan du:

  • spise sundere
  • lave mere mad selv, spise mindre takeaway
  • spare tid og penge når du handler ind
  • få mere overskud i hverdagen
  • reducere dit madspild

For at komme godt i gang:

  1. Brug 15-30 min med en kuglepen og et stykke papir
  2. Fastsæt et mål eller budget per måltid, f.eks. i kroner: 5 kr/morgen mad, 20 kr/frokost og 30 kr/aftensmad, 5 kr/ per snack, eller i kalorier: 200 kCal/morgenmad, 700/frokost, 700/aftensmad, 300 for snacks. Det kunne også være hvor meget tid du kan og vil bruge på at lave maden.
  3. Vælg dine opskrifter/retter som passer til dit mål eller budget per måltid
  4. Lav din indkøbsliste
  5. Handle ind
  6. Tilbered dit måltid/måltider
DagMorgenFrokostAftenSnacks
Lørdag
Søndag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
IndkøbslisteGrønt:
Fisk/Kød:
Mejeri:
Andet: